تابو شکنی آلمان در کمک تسلیحاتی به اوکراین-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

تابو شکنی آلمان در کمک تسلیحاتی به اوکراین

کشور آلمان برای اولین بار تانک‌های «ماردر» را برخلاف قواعد خود مستقیما به یک منطقه جنگی اوکراین ارسال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آلمان برای اولین بار نفربرهای زرهی ماردر را مستقیماً به اوکراین تحویل می‌دهد.

 

نشریه بیلد آلمان در مطلبی نوشت: "آیا او همچنان صدراعظم تانک خواهد شد؟ این سوال متوجه اولاف شولتز است که پس از ماه‌ها مقاومت، اکنون می خواهد اوکراین را به نفربرهای زرهی آلمانی مجهز کند. تاکنون، تحویل مستقیم چنین تانک‌هایی به اوکراین تابو به نظر می‌رسید اگرچه کی یف مدت‌هاست این درخواست را کرده بود.

 

در اینجا این پرسش مطرح است که آیا "نقطه عطف" در روابط آلمان و روسیه، که اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در هنگام شروع جنگ به آن اشاره کرده بود، اکنون حتی مستقیم تر در میدان جنگ قابل توجه است؟

 

استفان راینهارت، خبرنگار SRF در برلین، از گامی بسیار بزرگ برای دولت آلمان صحبت می‌کند. اولاف شولتز تاکنون همواره در برابر شرکت در جنگ اوکراین با سیستم های تسلیحاتی غربی مقاومت کرده است.

 

اوکراین ماه‌ها از متحدان غربی و به ویژه آلمان درخواست تانک‌های جنگی و نفربرهای زرهی کرده بود. شولتز بارها تاکید کرده بود که آلمان به تنهایی در این مورد عمل نخواهد کرد و خاطرنشان کرد که هیچ کشور دیگری از ناتو چنین تانک‌هایی را به اوکراین ارسال نکرده است.

 

تا کنون، برلین بر طرح موسوم به «تبادل حلقه» در کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین تکیه کرده است که بر اساس آن کشورهای اروپای شرقی ناتو تانک‌های ساخت شوروی را به اوکراین فرستادند و در ازای آن این کشورها از فناوری غربی تغذیه می‌کردند. اکنون برای اولین بار تانک‌های غربی مستقیماً به مناطق جنگی تحویل داده می شود.

 

شولتز این اقدام را پس از تماس تلفنی با "جو بایدن"، رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرد. واشنگتن هم اکنون برای اولین بار خودروهای جنگی پیاده نظام، از نوع بردلی را برای مبارزه با مهاجمان روسی به اوکراین تحویل می‌دهد. برلین همچنین سیستم دفاع هوایی پاتریوت را در اختیار اوکراین قرار می‌دهد.

 

راینهارت توضیح می دهد که آلمان با فشار زیاد شرکای خود در ناتو از مسیر قبلی خود در مورد تحویل تانک منحرف می شود. امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه هم روز چهارشنبه به اوکراین وعده تانک‌های شناسایی به‌شدت مسلح را داد. هم زمان بایدن از چشم انداز تحویل خودروهای جنگی پیاده نظام به این کشور خبر داده است.

 

"ولادیمیر زلنسکی"، رئیس‌جمهور اوکراین از شولتز و بایدن برای تحویل تسلیحات اعلام شده تشکر کرد. زلنسکی در سخنرانی ویدئویی خود گفت: ما همچنان به سیستم پاتریوت و فناوری قدرتمند تانک خواهیم رسید، این واقعاً یک پیروزی بزرگ برای کشور ما است. زلنسکی مستقیماً در توییتر از برلین به زبان آلمانی تشکر کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار